Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο Kickstarter το Hero's Song

Πέρσι, ο πρώην επικεφαλής της Daybreak Games John Smedley αποχώρησε από την εταιρεία και προσχώρησε στο δυναμικό της Pixelmage Games, όπου είναι ένας εκ των συνιδρυτών. Ο πρώτος τίτλος του studio που βρίσκεται στα σκαριά ονομάζεται Hero’s Song και μόλις λανσαρίστηκε στο Kickstarter. Πρόκειται για ένα roguelike online action-RPG με pixel art και η ομάδα που εργάζεται πάνω σε αυτό αποτελείται από πολλούς βετεράνους της Sony Online Entertainment.



Το παιχνίδι που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο έχει ήδη συγκεντρώσει $1 εκατομμύριο και τώρα αναζητώνται $800.000 μέσω Kickstarter. Εφόσον συγκεντρωθούν τα απαραίτητα χρήματα, οι pre-Alpha και beta εκδόσεις του Hero’s Song αναμένονται τον Ιούνιο και τον Αύγουστο αντίστοιχα και η τελική έκδοση του παιχνιδιού που θα διατεθεί αποκλειστικά για PC, θα κοστίζει $19,99. Ακόμα θα υπάρξει και μια Collector’s Edition με τιμή $49,99 η οποία δεν θα περιέχει επιπλέον περιεχόμενο για τον τίτλο.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*