Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο Steam Early Access το Rune

*
Προηγουμένως ονομαζόταν Rune: Ragnarok, τώρα απλά Rune. Η ουσία είναι πάντως ότι το open-world viking RPG της Human Head Studios, θα κυκλοφορήσει μέσω Steam Early Access τον Σεπτέμβριο του 2018. Επιπλέον η beta του παιχνιδιού θα ξεκινήσει στις 18 Αυγούστου, σε Η.Π.Α. και Ευρώπη. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο όσοι έχουν εγγραφεί στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού. Το παιχνίδι αντλεί τη θεματολογία του από τη νορβηγική μυθολογία και λαμβάνει χώρα σε ένα επικίνδυνο κόσμο όπου θεοί, τέρατα και οι τελευταίοι εναπομείναντες άνθρωποι αγωνίζονται για έναν και μόνο σκοπό, την επιβίωση. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα νέο teaser trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Ratchetios
    • Φαίνεται πολλά υποσχόμενο παιχνίδι . Η αλήθεια είναι ότι πάντα περίμενα ένα rpg που να έχει σχέση με τη Σκανδιναβική μυθολογία (να είναι standalone , όχι σαν το GOW) και να έχει καλά mechanics . Ελπίζω να είναι αυτό !

*