Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο Xbox One το Brawlout

*
Η Angry Mob Games δεν θα αφήσει παραπονεμένους του κατόχους Xbox One και έτσι, κατόπιν της ανακοίνωσης για την κυκλοφορία του party fighting game Brawlout στο PlayStation 4, μας ενημέρωσε ότι το ίδιο θα συμβεί και για την οικιακή κονσόλα της Microsoft στις 21 Αυγούστου 2018. Μάλιστα, όσοι αγοράσουν το παιχνίδι στο Xbox One θα έχουν πρόσβαση σε ένα αποκλειστικό party mode που ρίχνει τους πρωταγωνιστές σε τρελά play modes που είναι ιδανικά για local match-ups με φίλους αλλά και online. Επιπλέον, η Angry Mob Games ανακοίνωσε την προσθήκη του ακέφαλου πρωταγωνιστή του παιχνιδού Dead Cells ως guest χαρακτήρα και αυτό θα γίνει μέσα στο προσεχές φθινόπωρο. Το πρωτοκυκλοφόρησε για PC μέσω Steam τον Απρίλη του 2018 και ακολούθησε η αντίστοιχη έκδοση για Nintendo Switch. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το reveal trailer με τον πρωταγωνιστή του Dead Cells.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*