Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο Βουκουρέστι τον Οκτώβριο η διοργάνωση του DOTA 2 The International

*
To θρυλικό τουρνουά The International του DOTA 2 επιστρέφει και θα λάβει χώρα στο Βουκουρέστι της Γερμανίας αυτόν τον Οκτώβριο, όπως ανακοίνωσε η Valve. O αρχικός προγραμματισμός ανέφερε τη διοργάνωση για την πόλη της Στοκχόλμης στη Σουηδία τον Αύγουστο, ωστόσο λόγω των τοπικών περιορισμών στα των διοργανώσεων, ο γνωστός publisher έκανε αυτήν την αλλαγή. Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο Arena Nationala από τις 7 έως και τις 10 Οκτωβρίου, ενώ τα main stage events θα ξεκινήσουν στις 12 Οκτωβρίου για να καταλήξουν στον τελικό στις 17 του ίδιου μήνα. Οι ενδιαφερόμενοι θα διεκδικήσουν έπαθλα αξίας 40 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ σύντομα θα μάθουμε περισσότερα και για την τιμή και διάθεση των εισιτηρίων για τους θεατές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*