Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο διάστημα μας μεταφέρει το Insomnia: The Ark

*
Το Insomnia: The Ark είναι ένα νέο story-driven roleplaying game και η Studio Mono που βρίσκεται πίσω από το τιμόνι της ανάπτυξης, κυκλοφόρησε ένα νεο trailer όπου δίνει στοιχεία για τo περίπλοκo σενάριο του παιχνιδιού. Στο Insomnia: The Ark τριγυρίζουν σε έναν τεράστιο διαστημικό σταθμό που ονομάζεται Object 6, Εκεί έχουν βρει καταφύγιο οι κατοικοι του Nomah, οι μόνοι απόγονοι ενός σπουδαίου πολιτισμού, που έφυγαν από τον πλανήτη τους για να γλιτώσουν από τις φλόγες του πολέμου. Οι παίκτες καλούνται να διερευνήσουν τα γεγονότα που οδήγησαν στον καταστροφικό πόλεμο και να αποκαλύψουν ποιες είναι οι προθέσεις του Prime General Azar, που έχει αναλάβει την ηγεσία της νέα κοινότητας. Το Insomnia: The Ark θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για PC, μέσα στο 2018.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*