Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο νέο Afterlives short του World of Warcraft: Shadowlands μαθαίνουμε νέα της μητέρας του Thrall (trailer)

Η ομάδα της Activision Blizzard δημοσίευσε το δεύτερο short της σειράς Afterlives του World of Warcraft: Shadowlands. Από το βίντεο καταλαβαίνουμε ότι στις 27 Οκτωβρίου, όταν και θα κυκλοφορήσει το Shadowlands, θα μάθουμε επιτέλους πράγματα για τη μητέρα του Thrall. Στο short λοιπόν, το οποίο ονομάζεται Maldraxxus, βλέπουμε το τι κάνει η Draka ενώ βρίσκεται στο Maldraxxus.

Το Maldraxxus είναι το σπίτι των Necrolords. Οι Necrolords είναι ένα από τα 4 covenants που μπορείτε να γίνετε μέλη τους στο Shadowlands. Στο βίντεο βλέπουμε την Draka να συνεργάζεται με έναν από τους 5 οίκους για να προστατέψει την περιοχή, όμως κάποιος από αυτούς αποδείχθηκε προδότης και έτσι θα πρέπει η Draka να αναζητήσει μια καινούργια ομάδα.


Το World of Warcraft: Shadowlands θα κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου για PC. Μέχρι τότε αναμένεται να δούμε άλλα δύο Afterlives shorts.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*