Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συγκριτικό video για τους χρόνους φορτώματος του Monster Hunter X

Η σειρά Monster Hunter είναι από τις πλέον αγαπημένες του ιαπωνικού κοινού και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τις συνολικές πωλήσεις της όλα αυτά τα χρόνια. Πλέον, η αγορά της χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου, υποδέχεται το Monster Hunter X και η Nintendo έδωσε στη δημοσιότητα όχι ένα ακόμα gameplay trailer, αλλά ένα συγκριτικό video όπου παρουσιάζονται οι χρόνοι φορτώματος σε διάφορα σημεία του τίτλου, τόσο στο Nintendo 3DS όσο και στη νεότερη φορητή κονσόλα της εταιρείας (New Nintendo 3DS). Ειδικά όσον αφορά την ταχύτητα έναρξης του παιχνιδιού, η διαφορά είναι συντριπτικά υπέρ του νέου Nintendo 3DS, όμως για περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε το video που ακολουθεί στη συνέχεια.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Argonath
    • Ρε παιδιά, καλά τα χαρακτηριστικά της "νέας" κονσόλας αλλά αποκλειστικά παιχνίδια θα βγάλει;

*