Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συνεργασία ανάμεσα σε PlayStation και Firewalk Studios για την κυκλοφορία ΑΑΑ τίτλου

*
Ένα νέο παιχνίδι multiplayer AAA βρίσκεται υπό ανάπτυξη από το στούντιο Firewalk Studios της developer ProbablyMonsters και έπειτα από συμφωνία, ως αποκλειστικός publisher ορίστηκε η Sony Interactive Studios. Η Firewalk Studios απαρτίζεται από διάφορους ταλαντούχους επαγγελματίες που έχουν εργαστεί σε εταιρείες, όπως η Bungie, η Activision και η Irrational Games, πάνω σε επιτυχημένους τίτλους multiplayer όπως τα Destiny και Halo.

Συνεπώς, το μέλλον δείχνει φιλόδοξο για τον επερχόμενο τίτλο AAA και όπως αναφέρει και ο επικεφαλής της Firewalk Studios Tony Hsu, η ομάδα του διευρύνεται με το πέρασμα του χρόνου και τόσο η ανάπτυξη, όσο και η δοκιμή του παιχνιδιού προσφέρουν άφθονη διασκέδαση σε όλα τα μέλη.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*