Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συνεργασία μεταξύ Studio Gobo και Microsoft Studios

*
Η Studio Gobo είναι κυρίως γνωστή για την δημιουργία παιχνιδιών της σειρά Disney Infinity, ενώ αποκάλυψε τη συνεργασία της με την Microsoft Studios. Σύμφωνα με αγγελία ευρέσεως εργασίας η ομάδα αναζητάει άτομα για να τη βοηθήσουν στην ανάπτυξη ενός ΑΑΑ τίτλου, ο οποίος θα είναι τρίτου προσώπου. Επίσης, γίνεται αναφορά για ένα παιχνίδι το οποίο είναι ήδη αγαπητό και γνωστό στο κοινό, καθώς επίσης πρόκειται να διατεθεί σε μια κονσόλα η οποία δεν έχει αποκαλύφθεί πλήρως ακόμα.



Επί του παρόντος παραμένει άγνωστο εάν οι συγκεκριμένες αγγελίες μιλάνε για διαφορετικά παιχνίδια ή αν κάποια από αυτές σχετίζεται με τη συνεργασία του στούντιο με τη Microsoft. Ελπίζουμε στην E3 που κοντοζυγώνει να γίνουμε σοφότεροι. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*