Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συνεργασία μεταξύ των εταιρειών για cross platform bans χρηστών θα ήθελε ο Phil Spencer

*
Σε πρόσφατη συνέντευξή του που δημοσιεύτηκε στους New York Times, ο Phil Spencer δήλωσε ότι οι κατασκευαστές κονσολών θα πρέπει να συνεργάζονται αναφορικά με τα cross-platform bans και τη δυνατότητα να μπλοκάρουν άλλους χρήστες. Αν και πιστεύει ότι τέτοιες αποφάσεις είναι δύσκολες, ο ίδιος θα ήθελε να υπάρχει ένας τρόπος αν κάποιος χρήστης αποκλείεται από το δίκτυο μιας εταιρείας το ίδιο να συμβαίνει και με τις υπόλοιπες. Μια ιδέα θα ήταν η επιβολή του λεγόμενου cross-platform user blocking ώστε κάποιος να μην μεταβαίνει απλά σε άλλη πλατφόρμα για να συνεχίζει τις παρενοχλήσεις. Επιπλέον, ως χρήστης θα ήθελε να μεταφέρει τη λίστα με όσους έχει αποκλείσει σε όποια πλατφόρμα χρησιμοποιεί, ώστε να μην είναι αναγκασμένος να κάνει κάθε φορά την ίδια διαδικασία.

Σχετικά με την εκκαθάριση του Xbox από τοξικό περιεχόμενο, ο Spencer τόνισε ότι δεν πρόκειται για μια πλατφόρμα όπου ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Τέλος, όσον αφορά το περιεχόμενο του Xbox, σημείωσε πως σκοπός δεν είναι να υπάρχουν όσο το δυνατό περισσότερα clicks, αλλά να υπάρχει μια τέτοια σχέση με τον πελάτη που να εμπιστεύεται την πλατφόρμα για τη διασκέδασή του.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*