Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συνεχίζει στην Capcom o Yoshinori Ono

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο Yoshinori Ono παραιτήθηκε από τη θέση του διευθυντή της Capcom Vancouver. Παρόλα αυτά όμως σύμφωνα με πρόσφατο post του στο Twitter, συνεχίζει να έχει ενεργό συμμετοχή σε όλα τα τρέχοντα projects. «Η θέση μου στο εσωτερικό της Capcom δεν έχει αλλάξει και συνεχίζω να έχω ενεργή ανάμειξη στα projects που εργάζομαι αυτή τη στιγμή. Το μόνο που έλαβε τέλος είναι ο ρόλος μου στην Capcom Vancouver», έγραψε ο Ono.



Aκόμα πιο ενδιαφέρον παρουσιάζει το προφίλ του στο Linkedin, το οποίο ανακοινώθηκε πρόσφατα και περιλαμβάνει ένα παιχνίδι για το PS4, το οποίο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Ο Ono συμμετέχει εκεί έχοντας το ρόλο του παραγωγού. Με βάση ένα πρόσφατο ταξίδι του όπου συνοδευόταν από προσωπικό της Sony Computer Entertainment, μπορούμε να υποθέσουμε ότι ο τίτλος αυτός θα διαδραματίζεται στην Κίνα, ενώ είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται για το Deep Down. Βεβαίως όλα αυτά είναι απλά εικασίες και αναμένουμε επίσημες ανακοινώσεις κατόπιν των οποίων θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Δεν ξέρω πολλά για τον κύριο αλλά φαντάζομαι πως ότι και να κάνει θα το κάνει καλά. Έτσι καταλαβαίνω από τη θέση που είχε. Πρέπει να είναι αρκετά ικανός.

*