Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συνεχίζεται η κερδοφορία για την Capcom

*
Η κερδοφορία της Capcom συνεχίζεται, έχοντας ως οδηγό παλαιότερες κυκλοφορίες των σειρών Resident Evil και το Monster Hunter. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εννέα πρώτων μηνών του οικονομικού της έτους, που συμπληρώθηκαν στις 31 Δεκεμβρίου 2021, τα καθαρά κέρδη της εταιρείας είναι τα υψηλότερα στην ιστορία της, αναφορικά με το τέλος του τρίτου τριμήνου. Αυτό σημαίνει ότι η Capcom κατά πάσα πιθανότητα θα καταγράψει ανάπτυξη για ένατο συνεχόμενο έτος και κέρδη ρεκόρ για πέμπτη χρονιά στη σειρά.

Το τρέχον οικονομικό έτος που ολοκληρώνεται στις 31 Μαρτίου 2022, έχουν πουληθεί 5,7 εκ. αντίτυπα του Resident Evil Village και 1,4 εκ. του Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin. Όμως το 70% των πωληθέντων αντιτύπων προέρχεται από παλαιότερους τίτλους Resident Evil και Monster Hunter. Από την ημέρα που λανσαρίστηκε, το Monster Hunter Rise έχει πουλήσει πάνω από 8 εκ. αντίτυπα, ενώ οι πωλήσεις του Resident Evil 7 ξεπέρασαν το 1 εκ. κόπιες για έκτο συνεόμενο έτος, με το συνολό τους να βρίσκεται πλέον πάνω από τα 10 εκ.


Την προαναφερθείσα περίοδο οι καθαρές πωλησεις της Capcom σημείωσαν αύξηση κατά 35,9% από έτος σε έτος και το λειτουργικό εισόδημα αυξήθηκε σε ποσοστό 43,9%. Πουλήθηκαν 25,8 εκ. αντίτυπα video games, κάτ που μεταφράζεται σε αύξηση 30,3% από έτος σε έτος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*