Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συνεχίζονται οι φήμες για προσθήκη του Ubisoft+ στο Xbox Game Pass Ultimate

*
Οι φήμες για προσθήκη των games και των υπηρεσιών του Ubisoft+ στο Xbox Game Pass Ultimate συνεχίζουν να εμφανίζονται και εντείνονται άλλη μια φορά. Όπως φαίνεται από διάφορες πηγές στο διαδίκτυο, Microsoft και Ubisoft είναι σε συνεννοήσεις για το πως θα μπορεί να γίνει αυτή η συνεργασία που θα φέρει πολλά παραπάνω games στην υπηρεσία του Xbox. Οι συζητήσεις προφανώς και δεν αφορούν την εξαγορά της Ubisoft, αλλά μια συνεργασία σαν αυτή που έχει η Microsoft με την EA για το EA Play. To Ubisoft+ (γνωστό μέχρι πρότινος ως Uplay+) προσφέρει 100 games στους συνδρομητές, κάτι που σημαίνει πως αν γίνει αυτό το deal, οι φίλοι του Xbox Game Pass θα χρειαστούν να…γεννήσουν ώρες για να παίξουν τα παιχνίδια που θα αποκτούν με τη συνδρομή τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • mysterious
    • Πραγματικα αν βαλεις game pass χρειαζεσαι 24 ωρες το 24ωρο για να ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ να παιξεις τα παιχνιδια...απιστευτη υπηρεσια.

*