Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σφραγισμένο αντίτυπο του Super Mario Bros. πουλήθηκε έναντι εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων

*
Σφραγισμένο αντίτυπο του Super Mario Bros. πουλήθηκε έναντι $660.000, ποσό που αποτελεί νέο παγκόσμιο ρεκόρ για video game. Αυτό συνέβη την Παρασκευή, κατά τη διάρκεια δημοπρασίας από τον οργανισμό Heritage Auctions στο Dallas των ΗΠΑ. Το παιχνίδι έφερε τον τίτλο "Super Mario Bros. - Wata 9.6 A+ Sealed [Hangtab, 1 Code, Mid-Production], NES Nintendo 1985 USA". Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν $114.000, επίσης για σφραγισμένο αντίτυπο του Super Mario Bros.

Η εν λόγω κόπια παράχθηκε στα τέλη του 1986 και ήταν από τις πρώτες που ήταν συσκευασμένες με πλαστικό shrink wrap αντί για sticker seal και αυτός είναι ένας από τους λόγους για την τόσο υψηλή τιμή της, δήλωσε η Valarie McLeckie, διευθύντρια του Heritage Auctions. Επιπλέον τα αντίτυπα αυτά παράχθηκαν για συντομο χρονικό διάστημα και σε τόσο περιορισμένο αριθμό, που το να ψάξει κανείς να βρει ένα στην ίδια κατάσταση, είναι σα να αναζητάει σταγόνα στον ωκεανό.


Το παιχνίδι είχε αγοραστεί ως δώρο Χριστουγέννων το 1986 και παρέμεινε σε ένα συρτάρι επί 35 χρόνια, μέχρι που ανακαλύφθηκε πριν λίγες εβδομάδες, ανέφερε ο πωλητής, που δεν θέλησε να αποκαλύψει την ταυτότητά του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*