Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σχεδόν 80.000 υπογραφές συγκεντρώνει το αίτημα για την ανάπτυξη του Days Gone 2

*
Σχεδόν 80.000 άνθρωποι έχουν υπογράψει μία αίτηση που ζτηάει από τη Sony την κυκλοφορία ενός sequel για το Days Gone. Πριν μερικές ημέρες υπήρξαν δημσιεύματα ότι το Days Gone 2 είναι εκτός πλάνων, λόγω του μεγάλου χρόνου ανάπτυξης και της όχι και τόσο θερμής αποδοχής του πρώτου παιχνιδιού από πλευράς του κοινού. Ακόμα την εποχή αυτή μια ομάδα developers της Sony Bend υποστηρίζει τη Naughty Dog στην δημιουργία ενός multiplayer project.

Τα νέα έχουν κινητοποιήσει τους fans που έχουν αναρτήσει ένα έγγραφο προς υπογραφή στην ιστοσελίδα Change.org, ζητώντας να υπάρξει συνέχεια στο αγαπημένο τους παιχνίδι. Ως τώρα έχουν συγκεντρωθεί 78.000 υπογραφές και οι εμπνευστές της ιδέας ελπίζουν πως σύντομα ο αριθμός θα φτάσει τις 150.000, λέγοντας ότι υπάρχουν εκατομμύρια παίκτες που θέλουν η Sony να δώσει το πράσινο φως για το Days Gone 2.


Υπενθυμίζουμε ότι το Days Gone θα πάψει να αποτελεί αποκλειστικότητα του PlayStation από τις 18 Μαΐου, ημέρα που θα γίνει διαθέσιμο σε PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*