Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σχολείο για eSports στο Tokyo από την Konami

*
Οι κάτοικοι Tokyo μπορούν πλέον να μάθουν περισσότερα για τα eSports, μέσω του σχολείου που έχει ιδρύσει εκεί με το σχετικό αντικείμενο η Konami. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν γνώσεις γύρω από τα Pro Evolution Soccer και eBaseball Powerful Pro Baseball, αλλά και τα Dota και Fortnite. Οι μαθητές δεν προπονούνται απλά στα ίδια τα games, αλλά μαθαίνουν το πως να δημιουργούν και το δικό τους περιεχόμενο, αλλά και τις επεκτάσεις σε επίπεδο business για τα eSports. Καθηγητές στο εν λόγω σχολείο είναι αθλητές και επαγγελματίες των eSports, ώστε να μπορούν να μεταφέρουν όσο καλύτερα γίνεται τη σχετική γνώση και εμπειρία. Η πρώτη σχολική χρονιά ξεκίνησε και μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στο επίσημο site.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*