Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σύμπραξη μεταξύ Harmonix Music Systems και NCSoft για νέο μουσικό game

*
Όποιος έχει ασχοληθεί την περασμένη δεκαετία, σε οποιονδήποτε βαθμό, με τα videogames θα γνωρίζει σίγουρα τις Harmonix Music Systems και NCSoft. Η μεν Harmonix έφτιαξε το όνομα της στον χώρο, ανοίγοντας τον δρόμο για την ευρεία αναγνώριση των μουσικών games με κυκλοφορίες τίτλων όπως τα Guitar Hero, Rock Band και Amplitude. Η δε NCSoft είναι ένα από τα μεγαλύτερα μεγέθη στην αγορά των MMORPGs, αφού έχει στο παλμαρέ της τα Guild Wars 2 και Blade & Soul. Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι οι δύο εταιρίες ανακοίνωσαν την συνεργασία τους, σε ρόλο developer και publisher αντίστοιχα, με σκοπό την ανάπτυξη ενός game το οποίο θα διατηρήσει την μουσική στον πυρήνα του αλλά θα βασίζεται σε καθαρά software επίπεδο για όλες τις λειτουργίες του. Αυτό συνεπάγεται έναν ενδεχόμενο απογαλακτισμό από τα ακριβά περιφερειακά των προηγούμενων τίτλων της Harmonix. Ακόμα το project βρίσκεται σε αρκετά πρώιμο στάδιο, χωρίς αυτό να μετριάζει τις βλέψεις των developers για την ανάπτυξη ενός μουσικού game που θα εξελίξει την συγκεκριμένη κατηγορία. Αναμένουμε την ανακοίνωση περαιτέρω πληροφοριών, όπως για παράδειγμα σε ποιες πλατφόρμες συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί η κυκλοφορία του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*