Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σύμφωνα με το PEGI, το Godfall θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4

*
Φαίνεται ότι το Godfall θα κυκλοφορήσει και για PlayStation 4. To looter-slasher είναι για την ώρα διαθέσιμο για PC και PlayStation 5 και βρισκόμαστε κοντά στο να λήξει η εξάμηνη αποκλειστικότητά του για τη νεότερη κονσόλα της Sony, οπότε δεν είναι καθόλου παράλογο να κάνει το βήμα προς την προηγούμενη γενιά.

Η πληροφορία προέρχεται από την ιστοσελίδα του PEGI που αναφέρει ότι ο τίτλος έχει λάβει τις απαραίτητες εγκρίσεις για να λανσαριστεί στο PlayStation 4. Στο action role-playing game οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο του τελευταίου Valorian knight, που έχει ως αποστολή να ταξιδέψει σε μια σειρά από βασίλεια για να αποτρέψει ένα αποκαλυπτικό γεγονός. Λόγω του περιεχομένου του, το Godfall έχει κριθεί καταλληλο για ηλικίες 16 ετών και άνω.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*