Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σύντομα η αποκάλυψη του Hyper Scape, του free-to-play battle royale της Ubisoft

*
Με κάπως παράξενο τρόπο επιβεβαιώθηκε η κυκλοφορία του Hyper Scape, το οποίο είναι ένα νέο battle royale game από τη Ubisoft. Περισότερα αναμένεται να αποκαλυφθούν στις 2 Ιουλίου, με το παιχνίδι να λανσάρεται δέκα ημέρες αργότερα.

Είχαν προηγηθεί αναφορές από διάφορους insiders και streamers, όπως ο Rod Breslau, που υποστήρίζει ότι στο παιχνίδι εργάζεται η Ubisoft Montreal, δημιουργός του Rainbow Six Siege και μερικών Assassin's Creed.


Ο Breslau υποστηρίζει πως το Hyper Scape θα κυκλοφορήσει πρώτα για PC και το fast-paced futuristic shooter θα έχει κάποιου είδους σύνδεση με το Twitch. Για παράδειγμα, το chat θα παίζει σημαντικό ρόλο στο match του streamer.

To Hyper Scape θα κυκλοφορήσει για κονσόλες αργότερα μέσα στο χρόνο και θα υποστηρίζει το cross-play. Η Ubisoft κάλεσε τα MME και διάφορους influencers να παίξουν το παιχνίδι νωρίτερα, οπότε αναμένουμε βίντεο μέσα στην εβδομάδα.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*