Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σύντομα σε PC το Polybius

*
To ψυχεδελικό tunnel shooter Polybius του Jeff Minter, πρόκειται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα για PC. To Polybius κυκλοφορησε για PlayStation 4 το καλοκαίρι που πέρασε και έχει ιδιαίτερη αισθητική. Είναι εμπνευσμένο από από το μυστηριώδες arcade που εμφανίστηκε στο Oregon στις αρχές της δεκαετίας του '80, το οποίο λέγεται ότι ήταν δημιούργημα της τότε κυβέρνησης. Τα ψυχοδραστικά αποτελέσματα του Polybius περιλάμβανα αμνησία, νυχτερινούς εφιάλτες, αϋπνίες και πολλά άλλα από τα οποία υπέφεραν όσοι τολμούσαν να παίξουν. Πάντως, το δημιουργημα του Jeff Minter δεν έχει τέτοιες παρενέργειες, απλά προσφέρει ξέφρενη δράση, κάτι το οποίο θα διαπιστώσετε στη συνέχεια. Για την ώρα, ο τίτλος υποστηρίζει μονάχα Oculus Rift headset και θα κυκλοφορήσει μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του 2018.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*