Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σύντομα σε Switch και PC το Missile Command: Recharged (trailer)

Οι Atari και Nickervision Studios ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του Missile Command: Recharged. Ο τίτλος που αποτελεί τη μοντέρνα εκδοχή του Missile Command, του arcade game του 1980, θα κυκλοφορήσει για Nintendo Switch μέσω Nintendo eShop και PC μέσω Epic Games Store στις 27 Μαΐου. Θυμίζουμε πως είναι ήδη διαθέσιμο για iOS και Android.

Στο Missile Command: Recharged οι παίκτες υπερασπίζονται τις βάσεις τους από ατελείωτα κύμματα πυραύλων που έρχονται από τον ουρανό. Το παιχνίδι περιέχει power-ups για να βοηθήσει τον παίκτη ενάντια στους εχθρικούς πυραύλους και του δίνει τη δυνατότητα να κάνει upgrade σε όλα τα χαρακτηριστικά του gameplay. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση στη συνέχεια.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*