Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σώστε την Παναγία των Παρισίων στο Notre-Dame on Fire, το νέο VR game της Ubisoft

Η συνεργασία μεταξύ Ubisoft, Pathe και Jean-Jacques Annaud έχει ως αποτέλεσμα παραγωγές που έχουν θέμα την καταστροφική φωτιά που ξέσπασε στην Παναγία των Παρισίων το 2019. Το Notre-Dame on Fire είναι ένα ντοκιμαντέρ που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2022, σχετικά με τις προσπάθειες των πυροσβεστών να περιορίσουν το μέγεθος της καταστροφής στον ιστορικό ναό. Παράλληλα θα λανσαριστεί ένα VR game με το ίδιο τίτλο, όπου ο πρωταγωνιστής θα είναι μέλος της ομάδας των πυροσβεστών. Για τη δημιουργά του έχουν χρησιμοποιηθεί assets από το Assassin's Creed Unity.

Σύμφωνα με την αντιπρόεδρο της Ubisoft, Deborah Papiernik θα πρόκειται για ένα escape game γεμάτο γρίφους και στο επίκεντρο θα βρίσκεται η συνεργασία μεταξύ των παικτών. Η ιδέα είναι να μπορέσουν να βρουν τρόπο διαφυγής ανακαλύπτωντας relics και πολεμώντας τη φωτιά. Δεν πρόκειται για ένα "αντίγραφο" της ταινίας αλλά για μία διαφορετική και προσωπική εμπειρία.


Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό σε ποιές πλατφόρμες θα γίνει διαθέσιμος ο τίτλος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*