Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος για τη Nintendo η SNES Virtual Console

Η Nintendo δεν ενδιαφέρεται πλέον για τους τίτλους της SNES Virtual Console, σύμφωνα με τον community manager της Natsume (CeeCee). Πιο συγκεκριμένα, όταν ο CeeCee ρωτήθηκε μέσω του Tumblr αν θα επιστρέψουν στην Virtual Console τα Pocky & Rocky SNES games, απάντησε μεταξύ άλλων πως η ιαπωνική εταιρεία εστιάζει πλέον σε άλλα κλασικά συστήματα. Ο CeeCee εξήγησε επίσης τον τρόπο που δημιουργούνται οι τίτλοι για την Virtual Console, αναφέροντας ότι η Nintendo επικοινωνεί με τον publisher και καθορίζει το ποια games έχουν την προοπτική να πετύχουν υψηλότερες πωλήσεις. Έτσι λοιπόν, στη συνέχεια η εταιρεία φέρνει το εκάστοτε κλασικό παιχνίδι στα σύγχρονα συστήματα.



Αξίζει να σημειωθεί ότι η παραπάνω είδηση δεν αποτελεί τόσο μεγάλη έκπληξη, μιας και η Nintendo έχει ήδη γνωστοποιήσει πως θέλει να φέρει στην Wii U Virtual Console κλασικούς τίτλους από τα Nintendo DS και N64.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*