Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος εποχής για το θρυλικό game Farmville

*
Για όσους «έκαιγαν» πάρα πολλές ώρες πάνω από το Farmville, τα νέα δεν είναι καλά. Το θρυλικό flash game θα σταματήσει τη λειτουργία του στις 31 Δεκεμβρίου 2020, όπως ανακοίνωσε η Zynga. Ο λόγος είναι πως το Facebook θα σταματήσει στα τέλη της χρονιάς να υποστηρίζει τα flash based games, οπότε μαζί με όλα τα υπόλοιπα της ίδιας κατηγορίας, θα φύγουν από την πλατφόρμα. Οι in-game αγορές θα συνεχίσουν να υποστηρίζονται μέχρι και τις 17 Νοεμβρίου, ενώ μέχρι και το τέλος της «ζωής» του το game θα υποστηριχτεί με διάφορα in-game activities. Το πρώτο Farmville κυκλοφόρησε το 2009 στο Facebook, ενώ τον Σεπτέμβριο του 2012 ήρθε το sequel για κινητά. Το Farmville 3 αναμένεται αργότερα μέσα στη χρονιά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*