Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος η ανάπτυξη και το έξτρα περιεχόμενο για το Bleeding Edge

*
Η Ninja Theory ανακοίνωσε πως σταματάει να ασχολείται με την ανάπτυξη και βελτίωση του Bleeding Edge και πως δεν θα δούμε από εδώ και πέρα και καθόλου νέο περιεχόμενο. Η εξέλιξη αυτή έρχεται σε λιγότερο από ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του συγκεκριμένου multiplayer melee battle game σε PC και Xbox, αν και ο τίτλος θα παραμείνει playable για όσους θέλουν να ασχοληθούν περαιτέρω. Η αλήθεια πάντως είναι πως το game δεν κατάφερε να συγκεντρώσει και ιδιαίτερα θετικές κριτικές και πως δεν κέρδισε και το ενδιαφέρον των gamers από την πρώτη στιγμή. Η εταιρεία εργάζεται πλέον πάνω στο Senua’s Saga: Hellblade 2, το οποίο και αναμένεται για PC και Xbox Series X.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Connie GR
    • Ακόμα θυμάμαι την ανακοίνωση, που σκεφτόμουν ότι "κανείς, μα κανείς δε ζήτησε έναν τέτοιο τίτλο απο την Ninja Theory". Όπως γράφει εύστοχα και το άρθρο, δεν είναι ότι κέρδισε και καρδιές κιόλας. Δεν ήταν κακό, αλλά όχι κάτι να τραβάς τα μαλλιά σου, και σε ένα δύσκολο είδος, ήδη κορεσμένο.

*