Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος η συνεργασία UEFA με Konami

*
Η UEFA ανακοίνωσε στο επίσημο site της πως η δεκαετής συνεργασία της με την Konami κλείνει και επίσημα φέτος, με τον τελικό του UEFA Champions League στο Κίεβο. Η συνεργασία των δύο πλευρών είχε ως αποτέλεσμα την επίσημη χρήση για τα λογότυπα και τις διοργανώσεις του UEFA Champions League και του UEFA Europa League στα games της σειράς Pro Evolution Soccer. Όπως είναι λογικό, η εξέλιξη αυτή αποτελεί ένα ακόμη πλήγμα στο franchise της ιαπωνικής εταιρείας, το οποίο ούτως ή άλλως έχει αρκετά προβλήματα στο κομμάτι των αδειών χρήσης επίσημων ονομάτων, πρωταθλημάτων και συμβόλων.



Τώρα, είναι αντιληπτό πως αν η EA Sports κινηθεί και προς αυτήν την κατεύθυνση και εξασφαλίσει τις δύο ιδιαίτερα δημοφιλείς διοργανώσεις για τα παιχνίδια της σειράς FIFA, τα προβλήματα για την Konami θα μεγαλώσουν ακόμη περισσότερο. Ίσως στην έκθεση Ε3 τον Ιούνιο στο Los Angeles γίνουμε σοφότεροι επί του θέματος. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*