Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος οι ψηφιακές αγορές σε PS3, PS Vita και PSP

*
Το λανσάρισμα του PlayStation 5 σηματοδότησε την έναρξη μιας νέας γενιάς για τη Sony και όπως είναι λογικό, προγενέστερα συστήματα θα μπουν σε ακόμα πιο ψηλό ράφι. Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με δημοσιεύματα, τα ηλεκτρονικά καταστήματα των PlayStation 3, PS Vita και PSP θα πάψουν να λειτουργούν μέσα στο τρέχον έτος. Πιο συγκεκριμένα για το PlayStation 3 και το PSP αυτό θα συμβεί στις 2 Ιουλίου και στις 27 Αυγούστου θα πάρει σειρά το PS Vita.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως οι κάτοχοι των παραπάνω κονσολών θα χάσουν τη δυνατότητα να αγοράζουν παιχνίδια και DLC σε ψηφική μορφή, απόφαση που παρασύρει και τη διαθεσιμότητα τίτλων του original PlayStation, μέσω των επίσημων καναλιών ψηφιακής διανομής. Εννοείται πως οτιδήποτε έχετε αγοράσει θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*