Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος τα Halo online services για το Xbox 360 στα τέλη του 2021

*
Το online περιεχόμενο και οι online υπηρεσίες των Halo games του Xbox 360 θα τερματίσουν τη λειτουργία τους στα τέλη του 2021. Κάτι τέτοιο ανακοίνωσε η 343 Industries μέσω ενός σχετικού blog post, δικαιολογώντας αυτήν της την απόφαση με το γεγονός ότι θέλει να εστιάσει περισσότερο στο κομμάτι των επόμενων games του franchise και σε πρώτη φάση στο Halo Infinite. Οι κάτοχοι των σχετικό Xbox 360 games θα μπορούν αν παίξουν τους τίτλους τους χωρίς κανένα πρόβλημα, ωστόσο κάποιες online λειτουργίες (όπως το online matchmaking) είτε θα έχουν απενεργοποιηθεί είτε θα προσφέρονται περιορισμένες. Μάλιστα και οι ψηφιακές εκδόσεις των τίτλων βγήκαν πλέον εκτός λίστας του Xbox Store. Οι τίτλοι του Xbox 360 που επηρεάζονται από αυτήν την εξέλιξη είναι τα Halo: Reach, Halo 4, Halo 3, Halo 3: ODST, Halo: Combat Evolved Anniversary, Spartan Assault και Halo Wars. Δείτε αναλυτικά τι θα ισχύσει ανά game στη συνέχεια του άρθρου και στον σχετικό πίνακα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*