Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος τα Nintendo 3DS eShop και Wii U eShop σε 42 χώρες

*
Η Nintendo ανακοίνωσε πως τα Nintendo 3DS eShop και Wii U eShop θα σταματήσουν να λειτουργούν σε 42 χώρες. Η αποκάλυψη έγινε μέσω της σελίδας υποστήριξης της ιαπωνικής εταιρείας στις ΗΠΑ και από τις 31 Ιουλίου 2020 κι έπειτα, οι κάτοχοι των δύο συστημάτων δεν θα μπορούν να αποκτήσουν έξτρα πρόσβαση σε υλικό, αλλά και να κατεβάσουν τα παιχνίδια που έχουν αγοράσει. Οι 42 χώρες ανήκουν στην Λατινική Αμερική και την Καραϊβική και η Nintendo σημειώνει πως στις υπόλοιπες αγορές δεν θα υπάρξει -προς το παρόν- καμία αλλαγή. Κάτι τέτοιο σημαίνει πως μέσα στις επόμενες εβδομάδες, οι gamers σε αυτές τις περιοχές θα πρέπει να φροντίσουν να κάνουν όλα τα σχετικά updates, αλλά και να κατεβάσουν όλα τα games που έχουν αποκτήσει ψηφιακά στις κονσόλες τους, για να μην τα χάσουν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*