Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέσσερα νέα bundles για το Xbox One S

*
Οι γιορτές πλησιάζουν και η Microsoft βρήκε την ευκαιρία να ανακοινώσει την κυκλοφορία τεσσάρων νέων bundles για το Xbox One S. Όλα θα περιλαμβάνουν την έκδοση της κονσόλας με 500GB και το κόστος του καθενός θα είναι €279. Επιπλέον, τα τρία πρώτα θα είναι διαθέσιμα και για τους Έλληνες καταναλωτές, ενώ το τελευταίο θα διατεθεί αποκλειστικά στις Η.Π.Α., μέσω της αλυσίδας καταστημάτων Walmart. Το πρώτο είναι είναι το Xbox One S Minecraft Complete Adventure Bundle και θα περιλαμβάνει την κονσόλα, ένα χειριστήριο, κωδικούς για τα Minecraft, Minecraft: Story Mode Season 1 - The Complete Adventure και Minecraft Explorer’s pack, 3μηνη συνδρομή Xbox Live Gold και μηνιαία συνδρομή Xbox Game Pass. Το δεύτερο είναι το Xbox One S Rocket League Blast-Off Bundle και θα περιλαμβάνει την κονσόλα, ένα χειριστήριο, κωδικό για το Rocket League, τρίμηνη συνδρομή Xbox Live Gold και μηνιαία Xbox Game Pass. Το τρίτο πακέτο που θα έρθει και στη χώρα μας είναι το Xbox One S Starter Bundle που δεν θα περιλαμβάνει κάποιο παιχνίδι, αλλά την κονσόλα, ένα χειριστήριο, 3μηνη συνδρομή Xbox Live Gold και 3μηνη Xbox Game Pass. Τέλος, το πακέτο που θα διατεθεί αποκλειστικά στις Η.Π.Α. θα είναι το Xbox One S Ultimate Halo Bundle, στο οποίο πέρα από την κονσόλα και το χειριστήριο θα υπάρχουν κωδικοί για τα Halo 5: Guardians και Halo: The Master Chief Collection, συνδρομή στο Xbox Live Gold διάρκειας 14 ημερών και μηνιαία συνδρομή στο Xbox Game Pass.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Microsoft

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Microsoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Microsoft Hellas

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*