Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τίτλοι τέλους για το Minecraft Earth τον Ιούνιο

*
Η Mojang ανακοίνωσε πως στις 30 Ιουνίου 2021, θα κλείσουν για πάντα οι servers του Minecraft Earth. Με την πιο πρόσφατη ανακοίνωση, η εταιρία δήλωσε πως το νέο build του παιχνιδιού θα είναι και το τελευταίο. Με το τελευταίο update, το παιχνίδι έγινε πιο προσβάσιμο όσο μένουμε σπίτι. Ακόμη, τα microtransactions απενεργοποιήθηκαν και το crafting και το smelting μειώθηκαν. Όσοι κατεβάσουν το παιχνίδι τώρα θα λάβουν ένα νέο σετ από character creator items. Τέλος, στις 30 Ιουνίου 2021 που θα κλείσουν οι servers θα διαγραφούν όλοι οι χαρακτήρες.

Παίκτες που ξόδεψαν λεφτά στο ruby premium currency του παιχνιδιού θα λάβουν Minecoins, το currency που χρησιμοποιείται στο Marketplace του Minecraft καθώς και ένα δωρεάν αντίτυπο του Minecraft Bedrock Edition.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*