Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τίτλοι της Bethesda πρωταγωνιστούν στα Deals with Gold

*
Το καλοκαίρι συνεχίζει ακάθεκτο την πορεία του, το θερμόμετρο όλο και αναβαίνει και όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τα μπάνια του λαού, πιθανό να περνάνε τις διακοπές τους αγκαλιά με το κλιματιστικό και την αγαπημένη τους κονσόλα. Εννοείται ότι όσο περισσότερες εκπτώσεις υπάρχουν σε πρωτοκλασσάτα παιχνίδια, τόσο περισσότερο οι gamers ξοδεύουν το χρόνο τους μπροστά από την τηλεόραση. Στο πλαίσιο αυτό κινούνται για μια ακόμα εβδομάδα της Deals with Gold της Microsoft και όπως πάντα όλες οι απαραίτητες πληροφορίες βρίσκονται αναρτημένες στο blog του Larry, Major Nelson, Hryb. Οι κάτοχοι Xbox One μπορούν να επιλέξουν από μια λίστα που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τα: Dishonored 2, Dishonored Definitive Edition, DOOM, Fallout 4, Just Cause 3, The Elder Scrolls Online, Reus, The Evil Within, The Evil Within 2, Wolfestein: The New Order, Wolfenstein 2: The New Colossus, κ.α. Όσοι διαθέτουν Xbox 360 μπορούν να αποκτήσουν σε προνομιακή τιμή τα Contrast, Fallout 3, Rise of the Tomb Raider, MX vs ATV Alive κλπ. Οι ανωτερω προσφορές ισχύουν μέχρι την Τρίτη 14 Αυγούστου, ώρα Ελλάδας 13:00.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*