Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τίτλοι του PS3 εμφανίστηκαν στο store του PS5 ενισχύοντας τις φήμες περί backwards compatibility

*
Παιχνίδια του PlayStation 3 έχουν αρχίσει να εμφανίζονται στο PlayStation Store. Μέχρι τώρα, η συνηθισμένη συνέχεια για κάποιον που επιλέγει ένα τέτοιο παιχνίδι από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Sony, είναι η ανακατεύθυνσή τους στη συνδρομητική υπηρεσία PlayStation Now. Πάντως, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας VGC, χρήστες υποστηρίζουν ότι για ορισμένους τίτλους εμφανίζονται τιμές, κάτι που τροφοδοτεί νέες συζητήσεις σχετικά με ο αν όντως η Sony ετοιμάζεται να επεκτείνει το backwards compatibility και σε παλαιότερα συστήματα. Πάντως, με οποιαδήποτε αναζήτηση μέσω  web browser, εμφανίζονται μόνο τίτλοι των PlayStation 4 και PlayStation 5. Δεν αποκλείεται να πρόκειται για κάποιο bug του store, πάντως με δεδομένο, όπως αναφέρεται, ότι επιτρέπεται η προσθήκη των παιχνιδιων του PlayStation 3 στο wishlist, ίσως να έχουμε ένα σημάδι πως επίκειται η ανακοίνωση της φημολογούμενης υπηρεσίας με κωδική ονομασία Spartacus, για την οποία σας ενημερώσαμε πριν μερικές ημέρες.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*