Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τίτλος που βρίσκεται σε ανάπτυξη επί 2,5 χρόνια θα κάνει πρεμιέρα στα The Game Awards

*
Ο Geoff Keighley, παρουσιαστής και δημιουργός των The Game Awards υποστηρίζει ότι στο επερχόμενο event θα κάνει πρεμιέρα ένας τίτλος που βρίσκεται σε ανάπτυξη επί 2,5 χρόνια. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι επισκέφτηκε την εταιρεία που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξή του το καλοκαίρι του 2019 και πως αυτή ήταν η τελευταία φορά που επισκέφτηκε κάποιο studio. Τα The Game Awards 2021 θα είναι ένα ζωντανό event που θα πραγματοποιηθεί στο Microsoft Theater του Los Angeles τα ξημερώματα της 10ης Δεκεμβρίου. Είναι η όγδοη χρονιά που πραγματοποιείται το event και ο Keighley υπόσχεται ζωντανή μουσική από ορχήστρα, καλεσμένους από τον χώρο της βιομηχανίας, απονομές επί σκηνής και αποκαλύψεις παιχνιδιών.

Σας υπενθυμίζουμε ότι υποψήφια για το Game of the Year είναι τα: Deathloop, It Takes Two, Metroid Dread, Psychonauts 2, Ratchet & Clank: Rift Apart και Resident Evil Village.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*