Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα BAFTA Gaming Awards έρχονται τον Απρίλιο με νέες κατηγορίες βραβείων και αλλαγές

*
Τα BAFTA Gaming Awards θα επιστρέψουν στις 2 Απριλίου 2020 και μάλιστα ανανεωμένα, με αρκετές νέες προσθήκες κατηγοριών, αλλά και κάποιες αλλαγές στις υπάρχουσες. Αρχικά, πλέον θα αναγνωρίζεται η υπεροχή στο Animation ενός παιχνιδιού με την κατηγορία Performer να επεκτείνεται ακόμα περισσότερο. Το βραβείο καλύπτει όλα τα στοιχεία του animation, από πρόσωπα χαρακτήρων, κίνηση γενικότερη καθώς και τον σχεδιασμό των cinematics και θα έρθει να ενισχύσει την υπάρχουσα κατηγορία, Artistic Achievement με στόχο να αναδείξει το ρόλο του animation στην δημιουργία αληθοφανών κόσμων. Η ανανεωμένη κατηγορία Performer θα συνεχίσει να είναι ανοιχτή προς όλα τα φύλα, αλλά τώρα θα μπορεί να χωριστεί ώστε να υποστηρίζει και βασικούς ρόλους αλλά και τους υποστηρικτικούς.



Στις υπόλοιπες αλλαγές, η BAFTA ανακοίνωσε πως η κατηγορία Game Innovation θα γίνει μέρος του βραβείου Technical Achievement που έχει στόχο να γιορτάσει όλα τα στοιχεία που αφορούν το gameplay. To βραβείο Mobile Gaming αποσύρεται και μένει μόνο το βραβείο EE Mobile Game of the Year. Η BAFTA θα ανακοινώσει στις 3 Μαρτίου 2020 τους επιλαχόντες και στις 2 Απρίλιου τους νικητές των βρετανικών βραβείων. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*