Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα Deals with Gold της εβδομάδας

Η Microsoft μέσω του Major Nelson ανακοίνωσε τα Deals with Gold της εβδομάδας. Οι χρυσοί συνδρομητές της υπηρεσίας του Xbox Live μπορούν να προμηθευτούν αρκετούς τίτλους σε προσφορά όπως τα Rainbow Six Siege, Call of Duty Black Ops III, The Crew για το Xbox One, ενώ για τους κατόχους του Xbox 360 υπάρχουν τίτλοι όπως τα Devil May Cry 4, Castlevania: Lords of Shadow 2, Asura’s Wrath και αρκετοί ακόμα. Την πλήρη λίστα με τις προσφορές μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • DevilSpawn
    • @Powell

      Για δοκίμασε (με κάθε επιφύλαξη στο λεώ) να το αγοράσεις από το xbox.com, εμένα μου το βγάζει κανονικά για αγορά με ευρώ, μήπως στο ξεκλειδώσει και δεν χάσεις την προσφορά.

      Να υποθέσω μιλάμε για το 360, γιατί με το One απλά μπορείς να κάνεις μια αλλαγή τοποθέσιας στην κονσόλα σου, να πας Ιρλανδία και να μην έχεις τέτοια θέματα. Απλά για σιγουρία όταν βάζεις χρήματα για μελλοντικές αγορές, να τα περνάς στην κονσόλα, μην τυχόν μπούν στο προφίλ σου, που απο οτι καταλαβαίνω το έχεις ελληνικό.

*