Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα solo έρχονται στο Hyper Scape με το καινουργιο patch

*
H open beta του Hyper Scape ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο και η Ubisoft ήδη κυκλοφόρησε το πρώτο patch για το παιχνίδι, το οποίο έφερε, μεταξύ άλλων, μερικές αλλαγές στο gameplay και στο balance αλλά και το solo mode για όσους θέλουν να μπουν στην μάχη μόνοι τους αντί με ένα squad.

Όσον αφορά τις αλλαγές στο gameplay, το μεγαλύτερο update είναι το νέο όπλο Harpy, το οποίο είναι ένα submachine gun με μεγάλο damage αλλά πολύ μικρό range. Σύμφωνα με τα patch notes, το Harpy είναι το τέλειο όπλο για κοντινές αποστάσεις, ωστόσο αν βρείτε κάποιον αντίπαλο μακριά σας, καλό θα ήταν να πάρετε κάτι διαφορετικό.


Τέλος, άλλαξαν και τα in-game events. Το Low Gravity για παράδειγμα θα διαρκεί για 35 δευτερόλεπτα αντί για 50. Ακόμη, προστέθηκε το Haste event, το οποίο ενεργοποιείτε με ένα viewer vote και κάνει τους παίκτες πιο γρήγορους για περιορισμένο χρόνο.

Για να δείτε όλες τις αλλαγές που φέρνει το καινούργιο patch στο Hyper Scape, μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τα patch notes.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*