Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα zombies επιστρέφουν με το Call of Duty: Black Ops Cold War (video)

Η developer Treyarch ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο του δημοφιλούς Zombies mode στο Call of Duty: Black Ops Cold War και παράλληλα διατηρεί το co-op τεσσάρων παικτών. Αυτή τη φορά το σενάριο θα μας μεταφέρει στη δεκαετία του '80, σε μια εποχή όπου ο Ψυχρός Πόλεμος καλά κρατεί και αποστολή των παικτών είναι να απωθήσουν μια νέα εισβολή από zombies. Μάλιστα, η νέα απειλή έχει τις ρίζες της στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το story mode του Call of Duty: Black Ops Cold War Zombies διαδραματίζεται σε ένα Die Maschine, το οποίοι οι παίκτες θα πρέπει να εξερευνήσουν ως μέλη της οργάνωσης Requiem που υποστηρίζεται από τη CIA. Η τοποθεσία έχει κινήσει το ενδιαφέρον και της Omega Group, πίσω από την οποία βρίσκονται οι Σοβιετικοί. Εννοείται ότι η παρέα θα είναι πολύ μεγαλύτερη, καθώς το μέρος είναι κατακλυσμένο από ορδές άγριων zombies.


Η Treyarch υπόσχεται Perks, Pack-a-Punch machines και mystery boxes. Επιπλέον, αυτή τη φορά δεν θα υπάρχει κανένα όριο στα Perks θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι παίκτες, αρκεί να έχουν τους απαραίτητους πόντους.

Ακόμα, το Zombie mode θα προσφέρει:

- Field Upgrades— που είναι παρόμοια με τα abilities στο Modern Warfare και ουσιαστικά είναι offensive buffs για abilities που βοηθάνε στο evasion ή στη θεραπεία των τραυμάτων.

- Εξοπλισμό όπως grenade launchers, sentry turrets, explosive bows και helicopter gunners, που θα μπορεί είτε να βρεθεί είτε να κατασκευαστεί.

- Τη λειτουργία Exfil μέσω της οποίας θα μπορείτε να ξεφύγετε από άκρως επικίνδυνες καταστάσεις, μιας και θα σας επιτρέπει να καλείτε ελικόπτερο για να σας παραλάβει. Όμως την ίδια στιγμή καλούνται και ενισχύσεις για το στρατόπεδο των zombies και αν καταφέρετε να επιβιώσετε θα αποκτήσετε επιπλέον squads rewards.

Οι ώρες που θα αφιερώνετε στο mode θα μετράνε για το Battle Pass του Black Ops Cold War και επίσης οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν στο mode τα δικά τους όπλα.

To Call of Duty: Black Ops Cold War θα κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου 2020, για PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC, Xbox One και Xbox Series X.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Treyarch

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Activision

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    AVE

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*