Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα νέα Pokémon οι τίτλοι του Switch με τις ταχύτερες πωλήσεις

*
Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι έναν νέος τίτλος Pokémon, μαγνητίζει το ενδιαφέρον του κοινού, όχι μόνο στην Ιαπωνία αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Από τον κανόνα δεν ήταν δυνατό να παρεκλίνουν τα Pokemon Let’s Go Pikachu & Eevee που την εβδομάδα του λανσαρίσματός τους, πούλησαν τρία εκατομμύρια αντίτυπα. Αυτό τα έφερε στην πρώτη θέση, όσον αφορά τους τίτλους του Nintendo Switch με τις ταχύτερες πωλήσεις. Όπως σας ενημερώσαμε πρόσφατα, στην Ιαπωνία, η κυκλοφορία των νέων Pokémon έδωσε μεγάλη ώθηση και στις πωλήσεις του Nintendo Switch και για μια ακόμα φορά το franchise δικαιολόγησε τον χαρακτηρισμό του system seller. Ακόμα και στη Μ. Βρετανία, οι δυο τίτλοι βρέθηκαν στην πρώτη θέση, ένα ακόμα σημάδι ότι λίγοι έμειναν ασυγκίνητοι από την κυκλοφορία τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • clapiotis
    • Φιλικά και χωρίς παρεξήγηση: Το site δεν έχει τελικά καλό σχεδιασμό. Διαφημίσεις και άρθρα είναι ένας αχταρμάς, ειδικά στην αρχική σελίδα. Οι ενότητες δεν ξεχωρίζουν και ζαλίζεσαι. Το στήσιμο δε των άρθρων σε ωθεί να μην θες καν να προσθέσεις σχόλιο και να συμμετέχεις σε συζήτηση με άλλους αναγνώστες. Στη θέση σας θα διάλεγα νέο γραφίστα, web designer κλπ.

*