Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τελος στο επιπλέον περιεχόμενο για το Friday the 13th: The Game

*
Πριν από λίγες εβδομάδες μάθαμε οτι η Gun Media, developer του Friday the 13th: The Game βρίσκεται σε δικαστική διαμάχα με τον σκηνοθέτη της ταινίας με τον ίδιο τίτλο, Victor Miller, για θέματα που αφορούν πνευματικά δικαιώματα. Λόγω αυτής της εμπλοκής, δεν είναι δυνατή η δημιουργία ή πώληση νέου περιεχομένου για το παιχνίδι. Αυτό ανακοίνωσε και επίσημα ο πρόεδρος του studio developer Wes Keltner, που μάλιστα απέκλεισε να υπάρξει η οποιαδήποτε συνέχεια στην ανάπτυξη add-ons για το παιχνίδι. "Η ανάπτυξη των παιχνιδιών δεν μπορεί να παγώσει επ' αόριστο και μετά να συνεχιστεί. Δεν δουλεύουν έτσι τα πράγματα. Δεν είναι δυνατό να να δημιουργήσουμε νέο περιεχόμενο που μπορεί ποτέ να μην κυκλοφορήσει", ήταν τα λόγια του Keltner.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*