Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Την Άνοιξη του 2022 θα κυκλοφορήσει το Moss: Book II (trailer)

Η Polyarc ανακοίνωσε ότι το action adventure puzzle game Moss: Book II θα κυκλοφορήσει για PlayStation VR την Άνοιξη του 2022.

Το Moss: Book II επεκτείνει την ιστορία του βραβευμένου Moss, ενός από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ για συσκευές εικονικής πραγματικότητας. Ναι μεν κατόρθωσε να σώσει τον θείο της, Argus, όμως οι περιπέτειες της Quill συνεχίζονται. Αυτή τη φορά ένας τύρρανος με φτερά την κυνηγάει στον κάστρο που ήταν φυλακισμένος ο θείος της. Πάντως η πρωταγωνίστρια έχει τα δικά της πλάνα για να απαλλάξει τον κόσμο από την καταπίεση της Arcane. Η πορεία της μόνο εύκολη δεν θα είναι, όμως παλιοί και νέοι φίλοι θα βρεθούν στο πλευρό της, προσφέροντας ό,τι περνάει από το χέρι τους.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*