Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Την άνοιξη του 2021 σε PC και iOS το Xbox cloud gaming

*
Την άνοιξη του 2021 αναμένεται να επεκταθεί σε PC και iOS το streaming παιχνιδιών του Xbox. Σε θα μπορείτε να παίζετε μέσω του Windows Xbox app, ενώ σε iPhone και iPad, χρησιμοποιώντας έναν mobile web browser. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να έχετε ενεργή συνδρομή στην υπηρεσία Xbox Game Pass Ultimate.

Εδώ και μήνες διαβάζουμε για τα σχέδια της Microsoft να φέρει το Xbox cloud streaming σε συσκευές με iOS και πριν από σχεδόν δυο μήνες, ο Phil Spencer αποκάλυψε ότι η εταιρεία σκέφτεται μια λύση βασισμένη σε browser για την πλατφόμα της Apple. Αυτά αφότου η Apple μπλόκαρε τα σχέδια της Microsoft να χρησιμοποιήσει εξειδικευμενη εφαρμογή για το streaming παιχνιδιών του Xbox σε iOS. Σας υπενθυμίζουμε ότι κάτι παρόμοιο έκανε και η Nvidia με την υπηρεσία GeForce Now.


Τέλος, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε η εταιρεία του Redmond, περισσότερα από 1,6 εκ. παιχνίδια αναβαθμίστηκαν μέσω του Smart Delivery και το 40% των νέων χρηστών Xbox επέλεξε το Xbox Series S.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*