Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Την αναβίωση των Guitar Hero και Skylanders ονειρεύεται ο Bobby Kotick

*
Μετά την εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft, ο CEO της πρώτης, Bobby Kotick, δηλώνει ότι ονειρεύτεται την αναβίωση των δημοφιλών σειρών Guitar Hero και Skylanders, που για μια σειρά από λόγους η ανάπτυξή τους έχει σταματήσει εδώ και χρόνια. Ένας από αυτούς ήταν ότι χρειαζόταν διαφορετική ομάδα παραγωγής, κάτι για το οποίο η Activision Blizzard δεν διέθετε τους κατάλληλους πόρους, όμως ο Kotick ελπίζει η Microsoft να μπορέσει να το υλοποιήσει. Επιπλέον, με τα εργαλεία κινωνικής δικτύωσης της Microsoft θεωρεί ότι η σειρά Candy Crush θα μπορέσει μια προσφέρει μια πιο ελκυστική εμπειρία multiplayer.

Η σειρά Guitar Hero έχει πουλήσει πάνω από 25 εκ. αντίτυπα καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής της και το Guitar Hero III ήταν το πρώτο παιχνίδι που ξεπέρασε το $1 δισ. σε έσοδα. Από την άλλη, η σειρά Skylanders έχει να υπερηφανεύεται για πωλήσεις πάνω από $3 δισ. και περισσότερες από 300 εκ. φιγούρες, όμως από το 2016 που λανσαρίστηκε το Skylanders: Imaginators έχει ουσιαστικά μπει στο ράφι.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*