Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Την επόμενη εβδομάδα η έναρξη του Origin Access Premier

*
Η EA ανακοίνωσε πως το Origin Access Premier, η νέα της συνδρομητική υπηρεσία που προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση σε μεγάλο μέρος της βιβλιοθήκης του publisher, θα ξεκινήσει να λειτουργεί την επόμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να εγγραφούν από την Δευτέρα 30 Ιουλίου και να απολαύσουν μηνιαία συνδρομή στα €14,99 ή ετήσια συνδρομή στα €99,99. Υπενθυμίζεται πως η ΕΑ έχει ήδη μία παρόμοια υπηρεσία (με λιγότερο περιεχόμενο, προφανώς) που ονομάζεται Origin Access στο PC και EA Access στο Xbox One, αλλά οι συνδρομητές χρειάζεται να περιμένουν μερικούς μήνες μέχρι να δουν τις νεότερες κυκλοφορίες να προστίθενται στο σχετικό vault. To Origin Access Premier από την άλλη θα προσφέρει όλα τα νέα games της EA πέντε μέρες πριν την κυκλοφορία τους, μαζί με άλλα που έχουν ήδη κυκλοφορήσει εδώ και καιρό. Δείτε ένα σχετικό video για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Origin Access Premier.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*