Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Την επόμενη εβδομάδα το Metal Slug 2 στο Switch

*
O επόμενος τίτλος του NeoGeo που θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch θα είναι το Metal Slug 2. O τίτλος αναμένεται να διατεθεί στις 6 Ιουλίου για την νέα κονσόλας της εταιρείας μέσω του eShop της, με την τιμή να έχει οριστεί στα 6,99 ευρώ. Για την ιστορία να υπενθυμίσουμε πως το παιχνίδι της Hamster αρχικά κυκλοφόρησε το 1998, με τους παίκτες να έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ των Marko, Tarma, Eri και Fio, με σκοπό να νικήσουν τον στρατό του Mordern, o οποίος σχεδιάζει άλλο ένα πραξικόπημα. Τέλος, εκτός από τα Heavy Machine Guns και τα Shotguns θα έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε και νέα όπλα όπως τα laser guns, καθώς και άλλες παραλλαγές τους, που έχουν προστεθεί στο παιχνίδι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Volga
    • Το πόσο έχει "στίψει" τα παιχνίδια της αυτή η SNK δεν μπορεί να το χωρέσει ανθρώπινος νούς!!!

      Φτιάχτε ρε καρμοίρηδες ένα καινούριο Metal Slug 2D με μοντέρνα γραφικά σε Full HD. Ημαρτον αυτή η ξεφτίλα!!!!

*