Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Atari 2600 επιστρέφει σε δύο μορφές

*
Μια από τις πλέον αγαπημένες κονσόλες όλων των εποχών, το Atari 2600 επιστρέφει και μάλιστα σε δύο μορφές. Η πρώτη είναι αυτή της φορητής κονσόλας, με τον εξωτερικό σχεδιασμό της να είναι βασισμένος στο κλασσικό πλέον εφέ ξύλου. Θα διαθέτει οθόνη 2.4″ και σύνδεση για τηλεόραση μέσω καλωδίου A/V ή HDMI μέσω adapter. Η δεύτερη μορφή είναι το Atari Retro Plug and Play TV Joystick που διαθέτει ένα επιπλέον arcade style button στην κορυφή του μοχλού και θα συνδέεται στην τηλεόραση όπως ακριβώς και η φορήτη. Και οι δύο εκδόσεις θα έρχονται με 50 προεγκατεστημένα παιχνίδια, περιλαμβανομένων των Asteroids®, Pong®, Centipede®, Missile Command®, Breakout®, Millipede® και άλλα. Η τιμή για τη φορητή έκδοση θα είναι περίπου $40, ενώ το Atari Retro Plug and Play TV Joystick θα κοστολογείται περίπου τα μισά χρήματα και αναμένεται να τοποθετηθούν στα ράφια των καταστημάτων τα φετινά Χριστούγεννα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*