Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το DayZ αναμένεται το 2018

*
Αρκετοί είναι οι παίκτες που αναμένουν μια beta ή την ημερομηνία κυκλοφορίας του DayZ και όπως φαίνεται η επιθυμία τους θα πραγματοποιηθεί το 2018. Οι προγραμματιστές συνειδητοποιώντας ότι ήταν αδύνατο να διατεθεί το παιχνίδι εντός του έτους, ανακοίνωσαν ότι η δοκιμαστική έκδοση και οι ενημερώσεις από τη έκδοση 0.63 έως και την 1.0 θα πραγματοποιηθούν το 2018. Ο τίτλος δε θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για PC, καθώς η ομάδα ανάπτυξης ανακοίνωσε πως θα έρθει και στις κονσόλες. Μπορεί να απέχουμε ακόμα αρκετά από το τελικό στάδιο του game, όμως είναι και αυτό μια πρόοδος. Εάν αναλογιστεί κανείς τη διάθεση των PlayerUnknow’s Battlegrounds και Fortinite, ο ανταγωνισμός στη συγκεκριμένη κατηγορία μεγαλώνει και δεν είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*