Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Dreamscaper έρχεται σύντομα στο Early Access του Steam

Η Afterburner Studios ανακοίνωσε πως το roguelite ARPG, Dreamscaper θα κυκλοφορήσει μέσω του Steam Early Access στις 14 Αυγούστου. Το διάστημα της Early Access περιόδου θα διαρκέσει από έξη μήνες έως και χρόνο και μέσα σε αυτό η ομάδα ανάπτυξης θα προσθέτει νέο περιεχόμενο και αλλαγές, με βάση το feedback των παικτών.

Η τελική έκδοση του θα προσφέρει μπόλικα features, μεγαλύτερο βάθος στην πλοκή και μπόλικα αντικείμενα από όπλα και εχθρούς. Μαζί με την έκδοση για PC η Afterburner Studios έχει προγραμματίσει και την κυκλοφορία του παιχνιδιού για Nintendo Switch.


Το Dreamscaper ακολουθεί τις περιπέτειες που βιώνει η Cassidy στον ύπνο της παλεύοντας με τους εφιάλτες του υποσυνείδητο του της. Για μια γεύση μπορείτε να δείτε το παρακάτω trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*