Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Dying Light συναντά το Left 4 Dead 2 με επικείμενο crossover

*
Η Techland έχει αποδείξει όλα τα αυτά τα χρόνια με την κυκλοφορία του πρώτου Dying Light πως αγαπάει τις δημιουργίες της και σέβεται το κοινό της προσφέροντας συνεχώς δωρεάν προσθήκες στο παιχνίδι της και όπως φαίνεται ανεξαρτήτως της επικείμενης κυκλοφορίας του δεύτερου κεφαλαίου που έρχεται μέσα στο 2020. Όπως αποκάλυψε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, το πρώτο Dying Light ετοιμάζεται να υποδεχτεί το Left 4 Dead 2, χωρίς όμως να δίνει περαιτέρω πληροφορίες για το τι θα περιλαμβάνει αυτό το crossover.



Αν και δεν έχουμε περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το τι θα περιλαμβάνει αυτό το crossover βάσει των προηγούμενων προσθηκών του στούντιο, ενδεχομένως να πρόκειται για κάποιο φρέσκο mode με χαρακτήρες από το σύμπαν του Left 4 Dead και επιπλέον θα δούμε κάποια νέα όπλα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*