Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το FPS Boost στα Xbox Series X/S ρίχνει την ανάλυση στο 1080p για κάποια games (video)

*
Η λειτουργία FPS Boost έρχεται σε ολοένα και περισσότερα παιχνίδια παλαιότερων συστημάτων που «τρέχουν» και στα Xbox Series X/S, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις αυτό έρχεται και με πτώση της ανάλυσης. Όπως φαίνεται λοιπόν, μπορεί το frame rate να ανεβαίνει από τα 30 στα 60 fps στα υποστηριζόμενα games, αλλά κάποιες πρώτες έρευνες εξειδικευμένων ΜΜΕ φέρνουν στη δημοσιότητα μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία. Για παράδειγμα, στο Xbox Series S όλα τα παιχνίδια έχουν ανάλυση 1080p (εκτός από το Prey που πέφτει στα 900p), ενώ στο Xbox Series X τα Fallout 4 και Fallout 76 πέφτουν από τα 2160p στα 1080p με την ενεργοποίηση του FPS Boost. Αντίστοιχα, το Prey «τρέχει» στα 1440p, το Skyrim στα 2160p και το Dishonored στα 1080p στο πιο ισχυρό σύστημα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*